torsdag 10 maj 2012

Mera dans på Urban Connection

I söndags hann jag precis till Medborgarplatsen för att hinna se streetbattlefinalerna i dancehall och showcaset som Enough Dance Crew bjöd på. Allt var verkligen grymt! Inte helt oväntat så tog Rebound/Blackout hem segern i battlet.
rebound/blackout
Enough Dance Crew

Domarna Michele Byrd-McPhee och Mika Diamond visade upp lite skills.
Urban Connection

Dessa två hade även workshops i söndags och i tisdags. Mika i dancehall och Michele (eller Byrd som hon kallas) i house. På dancehallen kände jag mig helt med, men housen var däremot svårare. Märker nu några dagar senare när jag har som lite, lite träningsvärk överallt i hela kroppen att det var ett rörelsemönster och muskler som jag inte är van vid.

Jag gillade verkligen Byrd! Härlig personlighet och en skön inställning till dans. Hon är bl.a. grundare till festivalen Ladies of Hip-Hop som går av stapeln i New York i juni och kommer idag att vara med på paneldiskussionen Urban Talks: Women in Hop Hop. Gå och lyssna på det!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vill du göra "reklam för vår show"? Vore kul att få ut informationen mer.. http://www.maximteatern.com/ http://wallenrud.se/har-finns-biljetter-till-arets-dansshow/ http://www.ticnet.se/event/Flashback-en-dansresa-genom-tiderna-biljetter/MA30527

  Tusen tack! /Åsa

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vill du skriva om föreställningen Unfamiliar Faces som visas på Kulturhuset den 27 maj?

  http://vimeo.com/37655172

  Kontakta i så fall mig! Du får gärna ställa frågor, jag berättar gärna massor :)

  yogamandella@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Tack :D ! You've got mail girls! /Lo

  SvaraRadera