onsdag 23 maj 2012

Grattis Moa!

Vinnare i tävlingen om biljetterna till "Flashback - en dansresa genom tiderna" är... Moa! Här är Moas härliga dansminne:
Mitt bästa dansminne är ifrån år 2006! En dag jag ALDRIG kommer att glömma! Verkligen aldrig! År 2006 såg jag dans på riktigt, på Dansens hus, Bounce Streetdance Company's "Insane in the brain". Innan frågade min mamma om jag ville följa med på en dansshow, och jag tänkte ".......dans?". Då hade jag absolut inget intresse i dansen. Dans såg jag som att man bara rörde lite på sig, inget mer med det, men jag följde med på det ändå för jag gillade att umgås med min mamma! 
Sen kom kvällen. Jag satt i publiken några rader ifrån scenen och jag hade no words efter det var slut. Kommer ihåg att jag satt kvar i stolen helt stum och kunde knappast säga någonting. Efter det sa jag att jag skulle börja dansa, punkt slut! Inget annat! Det var det bästa som någonsin har hänt mig, både i mitt liv och i dansen. 
Av en ren slump följde jag med och nu är dansen hela mitt liv. Innan showen hade jag inget självförtroende, inget liv, jag var bara ett barn med inga mål i livet. Jag älskar att dansa, jag lever för att dansa. Jag har funderat mycket på vem jag skulle vara om jag inte skulle ha varit på Dansens hus den dagen... Men idag lever jag för den jag är och ångrar absolut inte att jag satte mig i den stolen :)
 Biljetterna är på väg, enjoy :) !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar