söndag 25 april 2010

& Bounce

Jag svettas. Fryser. Hjärtat slår. Det dunkar i huvudet. Halsen gör ont av de misslyckade försöken att hålla tillbaka tårarna. Jag har varit och sett Bounce dansshow The last Bounce i Globen. Det var givetvis grymt bra, långt över förväntan som vanligt med Bounce. Men ”som vanligt” kommer man inte kunna säga om Bounce nåt mer eftersom detta var deras sista show efter 13 års dansande tillsammans... Tårarna kom dels för den nostalgi som showen och Bounce-medlemmarna utstrålade, och dels för hur jag varje gång jag ser något sånt här inser att jag borde ägnat mitt liv åt dans. Det finns inget annat som får mig att känna mig euforisk och frustrerad, kall trots att jag är varm, adrenalinstinnig och ändå lugn – allt på en och samma gång.

Det fick mig att tänka mycket på vad jag har gjort med mitt liv, vad jag gör av det och vad jag ska göra av det. Att tvingas inse att jag förmodligen aldrig kommer kunna ägna mig åt dans på det här sättet gjorde mig nästintill svimfärdig. För stunden ångrade jag djupt de valen jag gjorde för tio år sen. Men det jag egentligen ångrar är att inte ha lyssnat på mitt hjärta. Att jag valde det som lät bra, det som förväntades.

Men, imorgon är ju första dagen på resten av mitt liv som man brukar säga, och jag satsar på att klämma in så mycket dans som jag bara kan i mitt liv. Sjukt peppad på en hel veckas dans på Bounce Summercamp i augusti!

lördag 10 april 2010

& le weekend

Detoxfrukost: havregrynsgröt med äpple, mjölk och linfrön, juice & varmt citronvatten.

Godmorgon normal helg i Stockholm - pepp på det! Igår satt jag tillsammans med Sus och Sanna och jobbade fram en hemsida och marknadsföringsplan till sluteventet. Sent blev det, bra blev det. Duktiga tjejer det där!

Väderleksrapport för helgen:
  • Hjälpa syrran att flytta och åka till IKEA
  • Kanske städa/tvätta/diska
  • Leka hos Sus och gå ut och dansa
  • Daaaaaansa reggaeton och dancehall
Alltså övervägande roligt och trevligt och minimal risk för sömn och tråkigheter.

onsdag 7 april 2010

& Amsterdam

Huuuur bra var inte Amsterdam?! Ja det var helt enkelt helt sjukt bra. Till att börja med var det ju vår vilket innebar skinnjacka, tygskor (nya) och uteserveringar. På det en fantastiskt vacker och mysig stad som bjöd på allt från turistbåtturer a la pensionärstempo till red light district och sjuka klubbar i industriområden. Vi bodde på hostelet Hans Brinker som jag inte kan annat än att rekommendera. Inte för att jag har någon större hostelvana (jämfört med andra) men det ingick ju städning, frukost, lakan och handdukar, det fanns bar och nattklubb och det var billigt och centralt. Tackar Ulrika för det tipset. Hur som helst så blev det mycket stadsvandring, dans, fest och skratt i helt sjuka mängder!